Wine Not? Vinbar & Kök

Efter en lång dag på jobbet, shoppingrundan på stan eller när vardagen känns trist, så är du välkommen in till oss på Wine not?

Vilken mat passar vinet? Det är frågan vi ställer oss varje dag. Vi väljer bara de mest omsorgsfullt odlade vinerna. Gjorda av småskaliga kvalitetsproducenter, vi kan kalla dem perfektionister, runt om i världen. För dig som gillar att testa nytt så har vi viner från platser du inte trodde fanns, gjorda av druvor du aldrig hört talas om. Känns det lite för riskabelt? Inga problem vi har även de kändaste druvorna från klassiska vinregioner, bara lite bättre och godare än vanligt. 

Oj det här blir dyrt, kanske du tänker? Inte alls svarar vi! Kan vi få till ett bra pris, så får du godare dryck i glasen, vi får möjlighet att servera viner vi faktiskt gillar och vårt jobb blir roligare. Alltså blir alla vinnare under kvällen hos oss.

Just ja, maten! Småskaliga bönder, lokalt, nationellt eller internationellt producerat. Men allt har de en sak gemensamt. Kvalitén! Mer om det behöver vi inte säga.

Så kommer du hit ikväll?
// Wine not?