Storsjöteatern på Stortorget i Östersund

Placera dina drömmar vid hjärtat

Vad du än planerar, stora häftiga mässor eller små mysiga möten, så vet vi att det är viktigt att det blir bra. Storsjöteatern hittar du i hjärtat av Östersund, precis vid Stortorget. Det ger dig optimala möjligheter att skapa möten, föreställningar eller upplevelser dina gäster sent ska glömma.

I vår stora salong ”Salongen” finns 425 otroligt sköna fåtöljer, det är bara att slå sig ner och låta föreställningen ta med dig på fantastiska äventyr. Är du istället ute efter dans på borden, eller ett mysigt möte så är kanske inte ”Salongen” helt rätt för dig. Men med våra andra lokaler Foajén, Studioscenen? så ser vi till att ni får den optimala uppsättningen av lokal för att lyckas nå dit du vill.

Sa du konfettikanon? Discokula? En maffig Powerpoint? Självklart, all teknik du kan tänkas behöva för att framstå som en hjälte finns hos oss.

Bara att du har klickat dig in hit till oss gör oss nyfikna, planerar du jobbets årliga kickoff? Behöver din artist en scen att stå på? Är det dags att fylla år och du vill slippa trängas hemma i vardagsrummet? Eller drömmer du om att skapa världens största mässa här i Östersund?

Hör av dig till oss: 070-499 58 39 eller på hanna@gamlateatern.se