Olof Röhlander – Omstart

Olof Röhlander är norrlänningen som sadlade om från elitspelare i bordtennis till mental tränare, inspiratör, och författare. Den senaste boken släppte Olof 2016 och heter Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda. Sedan år 2011 har Olof Röhlander – år efter år – varit den mest bokade talaren i näringslivet och är den ende som erhållit sex olika talarutmärkelser.

Nu är alltså tiden mogen för att Olof Röhlander genom ett regiarbete av komikern Lasse Karlsson åter igen möta publiken, men denna gång i den nyproducerade föreställningen OMSTART. En personlig och humoristisk föreställning med högt tempo och många träffande vinklar på livets utmaningar med ständiga krav på att starta om.

I showen OMSTART levererar Olof verktyg och nycklar för att kunna starta om, och det sker på ett roligt, energigivande och fartfyllt sätt som passar lika bra för teamet som för familjen! Förvänta dig 90 minuters sprakande kavalkad av möjlighetstänkande och nya infallsvinklar som vi alla har nytta av i en värld som är i ständig förändring.