John Holm — En av Sveriges större musiklegender

Stuck On Live presenterar stolt: John Holm — En av Sveriges större musiklegender på den intima studioscenen i Storsjöteaterns källare.

Under 70-talet släppte John tre album som ofta benämns bland de bästa som givits ut i Sverige. Sordin (-72), Lagt kort ligger (-74) och Veckans affärer (-76). Sedan dess har John varit tämligen sparsmakad.

1975 gjorde han sin första turné och exakt 40 år senare, 2015, var det så dags för den andra, då endast ett fåtal utsålda spelningar gjordes. Sen har han fortsatt. John Holms musik är som en blandning mellan singer-songwriter, rock och progg. Hans egensinniga röst och djupa texter fortsätter att attrahera lyssnare trots att han inte släppt särskilt många skivor. Sättningen blir John på sång och gitarr, Jesper Wihborg på elgitarr, Alex Holm på munspel och Gitarr och Alexander Gunnarsson på percussion.

Som uppladdning så ser vi bandet Bodal från 19:00 , med medlemmar från bl.a Lola Barbershop och Autisterna, har du missat dem så har du en upplevelse till att glädjas åt, kommer att passa John Holm fans perfekt tror vi.

För den bästa uppladdningen av kvällen så har Storsjöteatern en specialmeny i Vinbaren på övervåningen kl 17.30.
Rödvinsbräserad oxkind med tryffelmos & svampragu 200:- / Det finns en biljett som inkluderar både musik & mat.

Dessutom så kommer Björn Bostrand hålla i ett musikquiz i Vinbaren från 16.