Hotel Paradiso

Det här är en föreställning som inte liknar något annat du sett! Spännande, annorlunda och helt otroligt proffsigt framfört av skådespelarna! Måste upplevas!

Det utlovas en skrattfest med mycket svart humor och galenskap!

På en berömd bergsort ligger HOTEL PARADISO. Hotellet drivs, med vissa svårigheter, av en gammal dam och hennes familj. En mineralkälla utlovar bot från fysisk och psykisk smärta och hotellet skryter stolt över sina fyra stjärnor. Trots det tornar det upp mörka moln på den annars så ljusa himlen. Sonen drömmer om sin stora kärlek, samtidigt som han försöker ta kontrollen över hotellet från sin syster. Under tiden tornar personalproblemen upp sig – jungfrun har vant sig vid att stjäla hotellgästernas värdesaker, kocken tillagar och hackar mycket mer än bara fläsk…
Ett första lik dyker upp, hela hotellpersonalen och alla gäster blir indragna i en röra av galna händelser.  Lik som plötsligt dyker upp är såklart dåligt för affärerna, hotellets undergång tycks därför vara oundviklig…

Föreställningen spelas utan tal men med ett kroppsspråk och en scennärvaro som gör att alla förstår handlingen utan problem.

 

Press

I slutet av föreställningen kan man svära på att skådespelarna både har talat, skrattat och gråtit. Ett fascinerande teaterexperiment utfört med otrolig kroppskontroll. (…) Familie Flöz berättar sina historier med en humor, en charm och en vild energi som skapar mersmak.

SÜDDEUTSCHE ZEITUNG (D)