Annika R Malmberg – Tillsammans blir vi starkare

Med humor och värme kommer en av Sveriges mest färgstarka talare Annika R Malmberg ge dig nycklarna till hur  du får dina viktigaste relationer i livet att fungera. Under den här kvällen får du konkreta råd och praktiska verktyg för hur du kan samarbeta bättre med alla som inte är som du. Både på jobbet och hemma.

Du kommer få tips om hur du med hjälp av den populära modellen med fyra färger för att beskriva människors olikheter kan undvika några av de vanligaste missförstånden på en arbetsplats – som, om de inte hanteras rätt kan leda till onödiga låsningar. Men med några enkla verktyg kan alla bli bättre på att hitta sätt att få relationer att fungera och utvecklas på bästa sätt. Kunskaper som är lika värdefulla att kunna använda på jobbet som hemma med sin partner och sin familj.

Ur innehållet:

  • Framgångsrikt samarbete
  • Bygg på dina styrkor – ingen behöver vara bra på allt.
  • Våra olikheter. Ingen ska behöva göra om sig själv, men ibland behöver vi mötas på halva vägen. Men hur gör man i praktiken? Tips som kan göra underverk både på jobbet och hemma.
  • Olika tändvätska? Vad som motiverar dig behöver inte vara samma sak som motiverar mig. Hur får du människor att verkligen tända till och vilja prestera och göra sitt allra bästa?